Menjual barang2 berkualiti dari UK..ada yang baru dan ada yang telah digunakan tetapi semua barang2 yg dijual didalam keadaan baik,cantik,bersih tanpa sebarang masalah seperti sumpit atau retak. Dan tujuan saya menjual dan mempunyai blog ini untuk berkongsi minat dalam mengumpul barang2 yg berkualiti dengan harga yang berpatutan. Tiada niat untuk berlawan dengan sesiapa pun di dalam 'bisnes' kecil ini. Diharap semuanya berfikiran positif dengan adanya blogspot/ bisnes masing2. REZEKI semuanya di tangan TUHAN, kita berusaha dan kita ada HAK kita sendiri so gunakan lah dgn niat yang ikhlas dan sebaiknya.

Terima kasih untuk semua sokongan yang diberi.

THINK POSITIF BE HAPPY.

Wednesday, 11 August 2010

Salam RamadhanSalam

sudah lama tak ku jenguk ke laman blog ku ini...alwaysss sibuk..
Ramadhan kembali lagi ..kali ini tahun ke 3 ku berpuasa dibumi Edin ini..mudah2an TUHAN permudahkan aku dan keluarga untuk berpuasa kali ini kerana tempoh puasa nya terlalu lama 19jam...mampukah aku menahannya...?? insyaallah akan ku gagah juga..bkn apa migrain ku ini terlalu kuat jika kurang rehat ..kurang makan...sakitnya TUHAN saja je yang tau. Insyaallah di bulan RAMADHAN ini akan tambah amal ibadat ku.

Dan baru2 ni aku pula pergi bercuti di OBAN 2 hari saja.. sebelum bulan puasa tiba...saja berjalan2 di musim panas ini...alhamdulillah selamat pergi dan selamat pulang...tmpt yang dilawati pun cantik dan indah sekali..tapi yg tak tahannya jalannya belok sana sini..so small kekdg tu takut bila selisih dgn kereta yg bertentangan.
Pemandangannya sungguh indah sekali..

1 comment:

  1. Salam

    Tadi dh buh komen,hilang ntah mana..

    cantik layout blog ni...sesuai dgn nama blog tu.kalau nk buat transparent tu,ada bhgian design and click background kalau tak silap.tp pe2,akak godek bhgian design tu.even sharing FB pun leh change kt sana.

    Salam ramadhan buat akak sekeluarga

    ReplyDelete