Menjual barang2 berkualiti dari UK..ada yang baru dan ada yang telah digunakan tetapi semua barang2 yg dijual didalam keadaan baik,cantik,bersih tanpa sebarang masalah seperti sumpit atau retak. Dan tujuan saya menjual dan mempunyai blog ini untuk berkongsi minat dalam mengumpul barang2 yg berkualiti dengan harga yang berpatutan. Tiada niat untuk berlawan dengan sesiapa pun di dalam 'bisnes' kecil ini. Diharap semuanya berfikiran positif dengan adanya blogspot/ bisnes masing2. REZEKI semuanya di tangan TUHAN, kita berusaha dan kita ada HAK kita sendiri so gunakan lah dgn niat yang ikhlas dan sebaiknya.

Terima kasih untuk semua sokongan yang diberi.

THINK POSITIF BE HAPPY.

Wednesday, 1 December 2010

SNOW DI EDINBURGHAs Salam semua..

JANGAN TERKEJUT MINGGU NI MINGGU 'SNOW'..barang2ku telah bertukar menjadi beku sejuk dan putih bagaikan salju....hi.hi..

Minggu ini adalah minggu 'Snow' turun melanda bumi Edinburgh..suhunya mencecah minus 1C hingga 4C..sejuknya hingga menusuk kalbu..so aktiviti meng'hunting' barang2 telah terbeku buat sementara waktu kerana cuacanya yg tidak mengizinkan dan juga kerana kereta ku juga telah dibaluti oleh Snow yg turun 'on n off' sehingga tidak boleh bergerak..dan sekolah juga telah ditutup 4 hari.
Puas juga aku dan anak2 bertuah ku bermain Snow..dapat buat Snowman dpt buat Igloo dan sehingga terasa dah tak larat nak keluar kerana kesejukkan...tapi hati tu terasa nak bermain2 lagi dgn snow...tp bila dua x pkir ooo tidakkkk sejuknya menusuk kalbu..tapi hati tu teringin dan teringin lg..macam mana ya..nak main ke tak ..nanti dah balik Msia sure rindu pd SNOW...hi.hi..

Kepada sesiapa yg teringin bermain dgn Snow..jemput le ke Edinburgh.

Dan dikesempatan ini saya ingin mengucapkan Terima Kasih kepada pengunjung2 dan Silent Reader MYSWEETREDROSES...kerana sudi melayari blog saya ini..dan jika sesiapa yg sudi sila sign in as follower tidak kira lah dimana anda berada dari Malaysia ke..dari Singapore ke..dari Brunei ke..dari US ke atau dari mana2 seluruh dunia pun dan tidak lupa yg dari UK juga (tidak kira lah anda dari Cardiff ke, dari Manchester ke, dari LONDON ke atau dari EDINBURGH juga) sila tinggalkan pesanan walaupun sepatah kata atau nama blog anda di shoutmix saya...dgn niat untuk mengeratkan persahabatan dan saling kunjung mengunjungi diblogspot...itu sahaja..Think positif be Happy.

Renungkanlah....

'Blogspot umpama gerbang pintu persahabatan yang sentiasa terbuka untuk sesiapa sahaja.Berlapang dada dan jauhi buruk sangka pada sesiapa yang ingin menjadi teman anda kerana kita tidak tahu mungkin seseorang itulah yang akan membuka satu lagi lembaran baru dalam kehidupan kita'.

OK sehingga kita berjumpa lagi dgn barang2 terbaru dari saya..insyaallah.

GIE

No comments:

Post a Comment